Simplifică-ți Ziua, Economisește Timp și Bani cu Zolmi

Nu este nevoie de card de credit pentru a vă crea programul și nu aveți contract. Puteți face upgrade sau anula în orice moment.

Creați-vă Programul Gratuit

Alăturați-vă Celor Peste 5.000 de Afaceri înregistrate ca și a dvs.

Prețurile sunt pentru întreprinderile situate în România și sunt exprimate în euro. Pentru a vedea prețurile pentru țara dvs. click aici.

Gratuit
Gratuit
Pentru Totdeauna
  • Aplicație iOS și Android
  • Rezervări Nelimitate
  • Pagina de Rezervări Online
  • Nelimitat de Memento-uri Prin E-mail
  • Fără Contract
Începeți
Premium
1
Membru al Echipeis
  • Toate Caracteristicile Manage +
  • Rapoarte Prin SMS
  • Rapoarte de Afaceri Nelimitate
  • Plăți Fără Contact
  • + Mai Multe Caracteristici de Optimizare
Total: €9
Începeți
Costul per SMS este de €0,11 peste alocația lunară inclusă

Configurați Noul Calendar al Salonului de Coafură în 15 Minute

Ia-ți o ceașcă de ceai și creează-ți programul. Este ușor și rapid de configurat.

Creați un Cont

Aveți mai Multe Întrebări Despre Software-ul Nostru de Rezervare Pentru Saloane de Coafură?

Iată câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Este ceva de instalat?

Nimic! Da, ați citit corect. Ne place să păstrăm lucrurile simple la Zolmi și asta înseamnă că puteți înceta să mai căutați descărcări gratuite de software pentru saloane de coafură și să programați programări. Soluția noastră pentru saloane de coafură bazată pe cloud înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, deoarece noi ne ocupăm de toate actualizările pentru dumneavoastră.

Pot să folosesc calculatorul sau tableta mea existentă?

Da. La fel ca majoritatea aplicațiilor mobile, software-ul nostru de rezervări poate fi utilizat fără probleme pe dispozitive Apple și Android. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet și un browser web, cum ar fi Chrome sau Safari. Ce poate fi mai simplu??

Cui aparțin datele mele?

Dumneavoastră dețineți datele clienților, iar soluția noastră bazată pe cloud vă permite să faceți backup automat cu Dropbox sau Google Drive, astfel încât să aveți un plus de siguranță. Suntem conștienți de faptul că datele sunt acum un element esențial pentru orice afacere.

Cum pot obține asistență?

Ne propunem să vă oferim cel mai bun suport pentru software-ul de rezervare pentru saloane de coafură pentru a vă asigura că obțineți beneficii maxime de la Software Pentru Saloane de Coafură Zolmi. Suntem disponibili 7 zile pe săptămână și ne propunem să vă răspundem în termen de 4 ore. În cazul în care onboarding, chat live, e-mail și videoclipuri YouTube pentru a vă ghida.

Sunt datele mele în siguranță?

Utilizăm SSL (căutați lacătul din bara de adrese a browserului dvs.) pentru site-ul nostru web, care este găzduit de Amazon (da, imensul magazin) Web Services. Deoarece ne aflăm în Europa, avem cele mai stricte reguli de protecție a datelor din lume și trebuie să respectăm orientări stricte privind datele clienților.

Pot să anulez în orice moment?

Da, puteți retrograda și anula contul nostru de software premium pentru saloane și spa-uri în orice moment. Dar nu uitați că puteți avea întotdeauna acces la software-ul nostru gratuit pentru saloane de coafură, dacă doriți să vă dezvoltați afacerea și să vă gestionați salonul într-un mod inteligent.