Vezi de ce Saloane din ÎntreagaLume au Încredere în Zolmi

Nu este nevoie de card de credit pentru a vă crea programul și nu aveți contract. Puteți face upgrade sau anula în orice moment.

Cum Funcționează

Rezervați oriunde
Programări stocate
în calendarul dvs.
Reminderi de programări
trimise clienților pentru
a reduce numărul de neprezentări
Verificați clientul, inclusiv
plățile și adăugarea
de vânzare cu amănuntul
Sondaj de urmărire
a satisfacției clienților
trimis clientului
  • Aplicație gratuită pentru IOS și Android
  • Fără contract
  • Configurare gratuită
  • Asistență pentru clienți

Ai mai Multe Întrebări Despre Software-ul Nostru de Programare Pentru Saloane?

Iată câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Este ceva de instalat?

Nimic! Noi păstrăm lucrurile simple la Zolmi, pur și simplu creați contul dvs. cu noi și începeți să faceți programări. Soluția noastră de software pentru saloane bazată pe cloud vă oferă întotdeauna cea mai actualizată versiune.

Cum pot obține asistență?

Serviciul clienți este cel mai important pentru noi. Vă stăm la dispoziție 7 zile pe săptămână și ne propunem să vă răspundem în termen de 4 ore. În cazul îmbarcării, chat live, e-mail și videoclipuri pe YouTube pentru a vă ghida. Avem, de asemenea, o secțiune de ajutor cuprinzătoare pentru a vă permite să găsiți rapid răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Puteți să configurați software-ul pentru mine?

Da, vă putem configura contul de software pentru salon pentru dumneavoastră. Acesta este un serviciu premium. Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vorbiți cu noi pe chat-ul de asistență.

Există contracte de semnat?

Nu există contracte de semnat! Puteți să vă abonați pentru cât timp doriți și să anulați abonamentul în orice moment.

Datele mele sunt în siguranță?

La Zolmi, securitatea datelor este prioritatea noastră principală. Datele dvs. sunt datele dvs. (și nu ale noastre). Sistemul nostru folosește securitatea SSL și avem cele mai avansate firewall-uri pentru hardware-ul nostru. Toate datele utilizatorilor sunt copiate în mod regulat pe baza noastră de date criptată în cloud, găzduită de Amazon Web Services.

Pot să anulez în orice moment?

Da, bineînțeles, puteți retrograda și anula planul nostru de software premium pentru saloane de înfrumusețare în orice moment. Cu toate acestea, nu uitați că puteți avea întotdeauna acces la software-ul nostru gratuit pentru saloane, dacă doriți să vă dezvoltați afacerea și să vă gestionați salonul într-un mod inteligent.