Idei De Nume Pentru Saloane De Coafură Pentru 2023 | Nume Inspiraționale Pentru Tine

Găsirea unui nume de salon de coafură unic și de clasă pentru noul tău salon este importantă pentru succesul viitor al afacerii tale. Înainte de a deschide un salon de coafură, ar trebui să găsiți numele care să vă reprezinte brandul salonului, să iasă în evidență față de concurență și să fie memorabil pentru clienți.

Mergeți La:

 1. Cât de Important Este Numele Salonului Tău de Coafură?
 2. Care Este un Nume Bun Pentru un Salon de Coafură?
 3. Cum să vă Alegeți Numele Salonului?
 4. Ideas de Inspirație Pentru Nume de Saloane de Înfrumusețare Pentru Tine
 5. Concluzie

Cât de Important Este Numele Salonului Tău de Coafură?

 

Alegerea unui nume unic poate fi o provocare, este partea esențială a strategiei de marketing necesare pentru ca salonul tău de coafură să se evidențieze față de concurență.

Numele salonului tău de coafură joacă un rol important în modul în care afacerea ta va fi percepută de către clienți și va avea un impact asupra creșterii și succesului său viitor.

Acordă-ți timp pentru a alege numele potrivit pentru afacerea ta, deoarece acesta te va însoți în anii următori.

Care Este un Nume Bun Pentru un Salon de Coafură?

 

Impresia Corectă a Afacerii dvs. de Salon

Numele unui salon de coafură trebuie să indice despre ce este vorba în afacere.

Un nume bun ar trebui să dea impresia corectă și să reflecte clientela căreia i te adresezi cu serviciile tale. Un nume bun de salon de coafură este ceva care asigură faptul că clienții dvs. înțeleg clar oferta dvs. și se pot raporta cu ușurință la ea.

Dacă deschideți un salon într-un cartier modern, cu multe afaceri la modă care se mută în zonă, numele ar trebui să fie la modă. Cu toate acestea, dacă clienții dvs. sunt probabil mai maturi, alegeți ceva mai tradițional și mai "sigur".

Scurt

Numele afacerii nu ar trebui să fie prea lungi, altfel vor ocupa prea mult spațiu pe fațada magazinului. Gândiți-vă la logo-ul salonului dumneavoastră.

Unic

Bineînțeles că ai vrea un nume creativ și unic pentru salonul tău. Asigură-te că alegi un nume diferit de cel al concurenților tăi. Joacă-te cu nume de saloane de coafură creative, dar nu merge prea departe și nu-ți face clienții să se strâmbe.

Ușor de Tinut Minte

Asigurați-vă că numele salonului dvs. este ușor de reținut de către clientul dvs. Ei ar trebui să știe cum să-l scrie și să-l pronunțe. În caz contrar, oamenii nu vor putea să caute salonul dvs. sau se vor simți inconfortabil atunci când trebuie să pronunțe numele.

Care sunt nume bune de salon de coafură?
Care Sunt Nume Bune de Salon de Coafură?

Arătați Bine

Numele salonului tău va fi pe ușa de la intrare, pe site-ul tău, pe materialele de marketing - peste tot. Prin urmare, trebuie să vă gândiți, de asemenea, cum va arăta numele.

Creați o machetă a fațadei salonului, jucați-vă cu diferite fonturi, culori și aranjamente. S-ar putea să constatați că un nume care vă place arată complet "greșit" în print.

Subliniați-vă Specializarea

Dacă salonul dumneavoastră se va specializa într-un anumit aspect al îngrijirii părului, cum ar fi extensiile sau împletiturile, alegeți un nume care să indice acea specialitate. Acest lucru le va reaminti clienților ce oferiți.

Folosirea Numelui Dumneavoastră în Denumirea Salonului dvs.

Mulți proprietari de saloane își folosesc propriul nume sau prenume pentru a face numele salonului lor unic.

Inițial, acest lucru poate părea o idee bună, dar poate cauza probleme dacă veți ajunge vreodată să vă vindeți afacerea. Punerea numelui dvs. deasupra ușii poate cauza probleme pentru noul proprietar, pentru personal și pentru clienți, deoarece oamenii se așteaptă ca dvs. să fiți în cadrul afacerii.

Întotdeauna vă sugerăm ca, dacă aveți de gând să alegeți un nume, să alegeți întotdeauna un nume de familie care să nu aibă legătură cu proprietarul.

Cum să vă Alegeți Numele Salonului?

 

Iată câțiva pași cheie pe care trebuie să-i parcurgeți atunci când alegeți un nume pentru salonul dumneavoastră de coafură.

Începeți Devreme

Momentul în care trebuie să începeți să lucrați la un nume este atunci când vă gândiți pentru prima dată să deschideți un salon. Apoi, odată ce ați făcut o alegere, aveți timp să reflectați și să decideți dacă este într-adevăr numele pe care îl doriți.

Dacă ajungi la concluzia că, până la urmă, nu prea funcționează, ai timp să alegi altul.

Consultați Google

Cercetează un alt oraș sau localitate (chiar și din altă țară), cum ar fi "nume de saloane de coafură în Londra", și răsfoiește rezultatele de pe Google și inspiră-te de acolo.

Verificați Propriul Oraș

Pe lângă faptul că trebuie să veniți cu idei, trebuie să eliminați numele de saloane de coafură care sunt prea asemănătoare sau identice cu cele ale concurenților dumneavoastră.

Verificați cum se numesc alte saloane din zonă, astfel încât să nu alegeți din greșeală un nume care ar putea duce la confundarea salonului dumneavoastră cu altul.

Verificați Dacă Numele dvs. de Domeniu Este Disponibil

A avea un site web pentru salonul dumneavoastră devine din ce în ce mai important, deoarece este unul dintre primele.

Verifică Social Media

Având în vedere miile de saloane de coafură din SUA, trebuie să căutați pe Facebook și Instagram pentru a vedea ce saloane au și saloane similare (sau la fel) cu cele de pe lista dvs. scurtă.

Dacă sunt prea multe, atunci gândiți-vă la clienții dvs. atunci când vă recomandă prietenii lor și dacă este ușor să vă găsească pentru a face acea primă programare atât de importantă.

Întrebați-vă Prietenii și Familia

Adunați-vă câțiva prieteni, deschideți câteva sticle de vin și puneți-i să vină cu idei de nume de saloane de coafură. Asigură-te că ești treaz atunci când faci alegerea, totuși, sau ai putea sfârși cu un nume pe care îl regreți!

Folosiți un Generator de Nume de Afaceri

Există o mulțime de instrumente gratuite pentru a vă ajuta să alegeți un nume. Puteți folosi un instrument care este special pentru saloane de coafură sau un generator general de nume de afaceri. Dar chiar dacă nu vedeți un nume care să vă placă, sugestiile vă pot da idei proprii.

dvd

Căutați pe Pinterest Pentru Idei de Nume

Consultați Pinterest pentru sugestii. Veți găsi nenumărate idei din care să alegeți sau care să vă stârnească propriile idei.

Pentru a afla mai multe despre software-ul pentru saloane de coafură verificați site-ul nostru.

Sfaturi de top cum să alegi un nume de salon de coafură?
Sfaturi de Top Cum să Alegi un Nume de Salon de Coafură?

Ideas de Inspirație Pentru Nume de Saloane de Înfrumusețare Pentru Tine

 

Mai jos vei găsi lista noastră preselectată de nume de saloane de coafură cu clasă, unice, cool, elegante și cool pentru inspirația ta.

 1. Bella Salon Bucuresti
 2. Evidențiați-Vă Stilul
 3. Miko Beauty Center
 4. Pe Părul Părului
 5. Salonul De Coafură Divine
 6. Salon Bella Donna
 7. Foarfece N ‘Razors
 8. Frizebad
 9. Creative Looks Hair Studio
 10. Salon De Elegance
 11. Salon Rebelle
 12. Salon Titulescu
 13. Salon De Coafură Elegant
 14. Hairology
 15. Salon De Coafură Fantasy
 16. Tăierea Rădăcinilor
 17. Vopsirea Pentru Tine
 18. Salon De Coafură Volume
 19. Cherry Bomb Hair
 20. Zuluf Beauty Salon
 21. Viva Hair Salon
 22. Salonul Hair Trends
 23. Creative Looks Hair Studio
 24. Salon De Coafură Impresionant
 25. Părul Uimitor
 26. Părul Părului de Păr
 27. Undele de Plajă
 28. 55 Studio
 29. Salonul Hair Point
 30. Posh Pro Hair
 31. Paleta de Culori
 32. Fringe On Crown
 33. Tăieturi Superioare
 34. Le Posh Hair Salon
 35. Curl-Up & Dye Salon
 36. Lairul De Păr
 37. Tints & Trims Hair Studio
 38. Glam & Go Hair Salon
 39. Klassy Kutts
 40. Sofia Eleni
 41. Chateau Hair Design
 42. Salon De Coafat
 43. Salon de Coafat
 44. Pieptenele Curios
 45. Cap De Pat
 46. Blossom & Bloom Hair Salon
 47. Salon De Păr Precious
 48. Fly-Away Păr
 49. Flipul Cu Pene
 50. Salonul Hair Magic
 51. L'amor Styling
 52. Snip Sfânt
 53. Rettro Hair Salon
 54. Sub Uscător
 55. Lanțuri

Surprindeți-vă clienții cu servicii excelente și folosiți software-ul pentru saloane de coafură pentru a vă gestiona afacerea.

Concluzie

 

Decizia de a alege un nume pentru salonul tău de coafură ar trebui să necesite timp și efort. Nu alegeți pur și simplu primul care vă place, testați cel puțin câteva idei. Nu uitați să faceți o cercetare de piață și să găsiți nume de saloane de înfrumusețare inspiraționale care se potrivesc pieței dvs. țintă.

Un nume de salon bun va deveni sinonim cu brandul și imaginea dumneavoastră, așa că asigurați-vă că vă simțiți mândru de el. Testați dacă vă face plăcere să lucrați cu el și cum reacționează oamenii la el. Încercați-vă logo-urile și verificați dacă multe saloane din jurul dumneavoastră nu au același nume.

Un nume bun pentru un salon de înfrumusețare ar putea semnala o afacere de succes, așa că asigurați-vă că alegeți cu înțelepciune.

Rating: 5 of 5 - 1 votes