Ghidul Complet al Cheltuielilor cu Saloanele de Coafură 2023

Fie că sunteți manager de salon sau proprietar de mică afacere, nu trebuie să vă gândiți niciodată să țineți sub control cheltuielile salonului. În afară de elementele evidente, cum ar fi echipamentele și chiria salonului, proprietarii și managerii de saloane trebuie să se gândească la cheltuielile lunare medii ale salonului care apar în operațiunile zilnice.

Ce Veți Învăța

Vom trece în revistă câteva cheltuieli comune ale salonului de înfrumusețare pe care ar trebui să le planificați și ce puteți face pentru a le minimiza sau elimina.

Treceți La Secțiunea Care vă Place

  1. Ce Sunt Cheltuielile Generale ale Salonului de Coafură?
  2. Care Sunt Unele Cheltuieli ale Salonului de Coafură?
  3. Cum să Reduceți Costurile Generale ale Salonului de Coafură?
  4. Concluzie

Ce Sunt Cheltuielile Generale ale Salonului de Coafură?

 

Termenul "cheltuieli generale ale salonului de coafură" acoperă o varietate de cheltuieli și include, de obicei, lucruri precum echipamentul salonului, stocul de produse și consumabilele pe care le folosesc stiliștii - inclusiv produsele de colorare a părului sau de styling. Acesta acoperă, de asemenea, cheltuielile financiare, cum ar fi salariile personalului, orice taxe pe care le plătiți, întreținerea și asigurarea de afaceri pentru salonul dumneavoastră. Toate acestea sunt lucruri pe care va trebui să le înțelegeți și să le urmăriți pentru a vă controla costurile generale.

Acum, haideți să analizăm toate aceste elemente mai în detaliu.

Care Sunt Unele Cheltuieli ale Salonului de Coafură?

 

Cheltuielile salonului de coafură pot fi împărțite în două categorii: Cheltuieli recurente și Cheltuieli ocazionale. Deși este important să urmăriți cheltuielile ocazionale ale unui salon de coafură, nu este întotdeauna posibil să preziceți cu exactitate care vor fi aceste taxe sau cum vă vor afecta marjele de profit. Cu toate acestea, cheltuielile recurente pot și ar trebui să fie contabilizate. Acestea sunt costurile medii care trebuie plătite în fiecare lună, astfel încât să aveți o idee bună despre cum va afecta fiecare cheltuială recurentă profiturile și linia de fund a veniturilor dumneavoastră.

Să începem cu o defalcare a cheltuielilor recurente. Cheltuielile recurente sunt costurile pe care vă puteți aștepta să le plătiți în mod regulat, de obicei în fiecare lună. Aceste costuri sunt mai ușor de bugetat, mai ales dacă folosiți un software pentru saloane pentru a urmări cheltuielile afacerii dvs. într-un singur loc.

Cheltuieli Lunare ale Salonului de Coafură

Salonul de coafură cheltuieli lunare
Salonul de Coafură Cheltuieli Lunare

Salarii și Indemnizații ale Personalului

Oamenii întreabă adesea "Care este cea mai mare cheltuială în operarea unui salon?". Răspunsul este, de obicei, salariile, mai ales dacă aveți mult personal. Țineți evidența costurilor salariale.

Impozitele pe Salarii

Aceste costuri vor varia, în funcție de locația afacerii dumneavoastră. Asigurați-vă și faceți cercetări despre ceea ce este necesar în zona dvs. și puneți deoparte niște bani pentru a acoperi aceste costuri.

Chirie

Dacă încă alegeți o locație pentru afacerea de salon de înfrumusețare, verificați online prețurile medii ale chiriilor din zona dumneavoastră. Acestea vor depinde foarte mult de locație. Afacerile plătesc de obicei chirii mai mari decât proprietățile rezidențiale, așa că este important să vă informați și să aveți o sumă de bani în minte atunci când planificați bugetul salonului dumneavoastră. Dacă reușiți să economisiți la chirie, acest lucru va adăuga mult mai mulți bani la venitul dvs. general prin reducerea cheltuielilor generale.

Licențe și Permisiuni

Licențele de afaceri sunt necesare, dar acestea variază în funcție de orașul dumneavoastră.

Veți avea probabil nevoie de inspecții și certificate de sănătate și siguranță. În unele locuri, veți avea libertatea de a vinde cu amănuntul produse legate de salonul dumneavoastră, dar în alte locații, va trebui să plătiți pentru un permis. Verificați site-ul web al statului dumneavoastră și site-ul web al orașului dumneavoastră pentru a vedea ce este necesar.

Formare Profesională

Cel mai probabil, veți dori în cele din urmă să investiți în anumite educații suplimentare, formare sau dezvoltare profesională pentru fiecare stilist din afacerea dvs. Saloanele de coafură caută adesea noi cursuri de formare pentru a fi la curent cu cele mai recente tendințe sau tehnici de servicii de înfrumusețare. Industria frumuseții este în continuă schimbare, iar acest lucru înseamnă că întreprinderile trebuie să țină pasul. Educația este esențială aici. Un nou curs de formare sau o nouă licență nu vor fi gratuite, dar dacă proprietarii de saloane lucrează cu fiecare angajat și aleg cu atenție, profiturile pe termen lung din investițiile în educație vor adăuga mult la veniturile dvs. și vor crește venitul lunar al salonului dvs. În plus, este o modalitate excelentă de a fideliza angajații.

Software Pentru Saloane de Coafură și Sistem POS

Aceste sisteme variază în funcție de costuri, în funcție de nevoile salonului dumneavoastră. Decideți exact ce măsurători doriți să urmăriți (de exemplu, doriți să știți când trebuie reordonat stocul de produse, ce programări urmează sau câte venituri a generat fiecare stilist, până în prezent)? Odată ce știți acest lucru, puteți găsi ceva care să se potrivească cerințelor dumneavoastră. Un sistem POS este important pentru procesarea tranzacțiilor, dar nu uitați că ar putea avea nevoie și de echipamente specifice (cum ar fi iPad-uri, dacă folosește wifi), și hârtie pentru chitanțe.

Utilități

Indiferent de serviciile pe care le oferă sau de industria în care activează, toate întreprinderile trebuie să plătească pentru utilități. Saloanele de coafură au toate nevoie de electricitate, apă și căldură, desigur. Așadar, este o idee bună să căutați costurile medii pentru aceste servicii în zona dumneavoastră.

Internet

În plus, va trebui să luați în considerare costul serviciului de internet și al unei linii telefonice. O conexiune fiabilă la internet este importantă pentru lucruri precum procesarea plăților, menținerea prezenței salonului dvs. în rețelele sociale și efectuarea oricărui marketing online.

Furnituri Pentru Barul din Spate

Atunci când vă începeți afacerea de salon, ar trebui să aveți suficiente consumabile de înfrumusețare și instrumente de bază pregătite pentru fiecare angajat. Nu uitați să includeți aceste costuri de afaceri în bugetul lunar de costuri/cheltuieli. Proviziile de back bar ale unui salon de înfrumusețare includ de obicei șampoane, dezinfectanți, balsamuri, produse de styling și orice substanțe chimice folosite în timpul serviciilor (cum ar fi soluția pentru permanenta și culoarea părului). Dacă aveți și un salon de manichiură, veți dori să bugetați și costul lacurilor de specialitate și al produselor de manichiură.

Inventarul de Produse

Acesta nu este stocul pe care angajații dvs. îl folosesc pe clienți, ci rezerva dvs. de produse cu amănuntul. O mare parte din veniturile unui salon de înfrumusețare provine din vânzările de produse, așa că este important să aveți suficient stoc pregătit pentru ca angajații dvs. să facă vânzări și recomandări suplimentare.

Leasing Pentru Echipamente Pentru Saloane de Coafură

În zilele noastre, leasingul este una dintre cele mai populare modalități de a achiziționa echipamente. În loc să plătiți integral sau să îl puneți pe credit, veți stabili o plată lunară fixă pentru costul echipamentului. La sfârșitul perioadei de leasing, afacerea dvs. va avea, de obicei, opțiunea de a achita suma finală și de a deține echipamentul în mod direct, sau de a reînnoi contractul de leasing cu cel mai recent echipament, reducând astfel orice griji legate de întreținere și menținându-vă salonul la vârful industriei de înfrumusețare.

Taxe de Procesare Online și Cu Cardul de Credit

Taxele de procesare a cardurilor de credit pot varia puțin, în funcție de furnizorul dumneavoastră. Taxa medie pe care o veți întâlni este de aproximativ 1,5% până la 2,7%, dar aveți grijă. Unele companii vor percepe chiar și 3% sau mai mult. În calitate de proprietar sau manager de salon, asigurați-vă că faceți cercetări. Aceste taxe aparent mici vă pot mânca rapid veniturile.

Marketing

Cheltuielile lunare ale saloanelor de coafură pentru marketing variază foarte mult, în funcție de strategia dvs. de afaceri și de instrumentele pe care le utilizați. O campanie de marketing prin e-mail sau un buletin informativ al salonului poate fi destul de ieftin, mai ales dacă aveți un angajat care vă poate ajuta în acest sens. Costul plasării unei reclame online sau în presa scrisă, în special dacă angajați un profesionist care să o facă, poate fi foarte scump.

Costurile de Asigurare

Asigurarea afacerii nu va fi cea mai mare cheltuială generală, dar este una importantă. Asigurarea nu este doar o idee bună, ci și o necesitate legală și poate reprezenta o cheltuială semnificativă pentru dumneavoastră. Faceți cercetări și vedeți ce furnizori vă satisfac nevoile și asigurați-vă că comparați ofertele.

Costuri Unice Pentru Salonul de Coafură

Salonul de coafură cost unic
Salonul de Coafură Cost Unic

Costuri de Deschidere a Salonului de Coafură

Cheltuielile de deschidere a salonului de coafură vor include lucruri precum angajarea de stiliști și personal, curățarea și modernizarea noii locații și cheltuielile de publicitate pentru noua dvs. afacere.

Achiziții de Echipamente Noi

Dacă decideți să nu închiriați echipamente, va trebui să le achiziționați.

Acest lucru va depinde foarte mult de tipul de afacere de salon.

Este exclusiv un salon de coafură? Afacerea dvs. oferă clienților servicii de îngrijire a unghiilor sau alte servicii de înfrumusețare specializate, cum ar fi bronzarea, epilarea cu ceară sau serviciile de spa?

Toate acestea sunt cheltuieli conexe care pot contribui la costul echipamentului dvs. de bază.

Amenajarea Salonului de Coafură

Un salon bine conceput, cu un decor care iese în evidență, este important dacă doriți să fiți competitiv și să generați mai multe venituri. De exemplu, un salon are mai multe șanse de succes dacă se simte deschis și primitor, nu dezordonat sau învechit. Este important să bugetați acest lucru atunci când deschideți un salon nou. De asemenea, luați în considerare posibilitatea de a pune deoparte o parte din profiturile dvs. în fiecare lună pentru îmbunătățiri sau actualizări viitoare.

Semnalizarea Salonului de Coafură

Aceasta este una importantă. Nu mare în ceea ce privește cheltuielile; este doar foarte importantă. Acesta este un moment bun pentru a fi creativ și pentru a face cumpărături. O semnalizare bună poate fi surprinzător de ieftină, dacă faceți cumpărături cu atenție. Acestea fiind spuse, un semn realizat de un profesionist poate costa și câteva sute de dolari, în funcție de cerințele tale.

Site-ul Web al Salonului de Coafură

A avea o prezență online este esențială pentru succesul unui salon de coafură, în zilele noastre.

Luați în considerare posibilitatea de a investi câțiva bani într-un site web pentru salon. Acesta nu trebuie să fie neapărat scump, deși puteți angaja un designer web profesionist dacă doriți să profitați de acel "wow factor". De asemenea, este în regulă să începeți cu ceva mai simplu, cum ar fi un șablon online.

Cheltuieli Diverse

Acestea reprezintă totul, de la banii din casierie până la orice sumă de bani pe care trebuie să o cheltuiți pentru urgențe întâmplătoare. Este o idee bună să aveți cel puțin 500 de dolari puși deoparte pentru a plăti pentru lucruri neașteptate.

Cum să Reduceți Costurile Generale ale Salonului de Coafură?

 

Cum să vă reduceți costurile generale ale salonului?
Cum să vă Reduceți Costurile Generale ale Salonului?

Înțelegeți Exact ce Anume vă Determină Cheltuielile Generale

Aveți întâlniri regulate și discutați cu personalul dumneavoastră. Asigurați-vă că aceștia se simt confortabil să se plângă la dumneavoastră despre orice lucru legat de salon care li se pare incomod sau problematic. Deoarece se află în prima linie, angajații vor observa adesea primii cheltuielile neproductive. Arătați-le că sunteți de partea lor și că le apreciați contribuția, apoi elaborați un plan pentru a aborda cele mai mari cheltuieli, mai întâi. Veți fi surprins de cât timp și bani veți economisi. De asemenea, veți avea un personal mai fericit și clienți mai mulțumiți.

Folosiți un Software de gestionare a Salonului de Coafură și un Sistem POS

Un software bun pentru saloane de coafură și un sistem POS vă vor economisi timp și bani, deoarece vor urmări și înregistra tranzacțiile pe măsură ce se întâmplă. Acest lucru este deosebit de util pentru procesarea tranzacțiilor online și a plăților cu cardul de credit pentru salonul dumneavoastră. Vorbind din experiență, beneficiile unui software pentru saloane de coafură depășesc cu mult costurile, datorită timpului pe care îl veți economisi. Acest lucru este important pentru succesul afacerii dvs. și pentru propria dvs. sănătate mentală. Puteți stabili orare, urmări rezervările, verifica stocul de produse și vedea ce stiliști își ating obiectivele, toate într-un singur loc. Acest lucru va reduce considerabil stresul operațiunilor zilnice ale afacerii și vă va ajuta să vă concentrați mai mult asupra clientelei dumneavoastră.

Inventarul Salonului de Coafură

Produsele nevândute sau expirate nu vă vor aduce profit. este important să aveți stocuri suficiente pentru vânzări și pentru nevoile salonului. Pe de altă parte, produsele ocupă spațiu. Prea multă dezordine poate arăta neprofesionist și poate compromite siguranța salonului. Este un echilibru de care trebuie să aveți grijă. Asigurați-vă că urmăriți acest stoc și că îl umpleți doar atunci când este necesar, pentru a evita să ocupați spațiu (care se poate umple rapid într-un salon aglomerat) sau să creați deșeuri. Produsele irosite sau stocul excedentar vă pot afecta cu ușurință marjele de profit. Luați în considerare posibilitatea de a investi într-un software de salon pentru a urmări produsele care se mișcă rapid și pentru a vă ajuta să vă gestionați comenzile. Puteți chiar să configurați comenzi inteligente, atunci când stocul atinge nivelul minim. Acest lucru vă va maximiza raportul profit/cheltuieli și va elimina risipa inutilă.

Reduceți Excesul de Personal

Puteți utiliza un software de programare pentru a evita lacunele dintre rezervările de programări, pentru a trimite confirmări și memento-uri automate și pentru a completa orice timp mort din salonul dumneavoastră. Acest lucru va elibera, de asemenea, personalul dumneavoastră pentru a se ocupa de alte sarcini.

Folosiți în Mod Inteligent Timpii Morți

Atunci când personalul dvs. nu este ocupat cu clienții, asigurați-vă că face curățenie, face comenzi de stoc, postează conținut pe rețelele de socializare ale salonului sau ajută la alte sarcini zilnice.

Instruiți Personalul cu Noi Abilități

Pe termen lung, toată lumea va profita de pe urma acestui lucru. În mod ideal, tot personalul dvs. știe cum să efectueze fiecare serviciu, să lucreze la casă sau să adauge la site-ul web al salonului. Apoi, oricine poate suplini acolo unde este nevoie de el și nu va trebui să faceți exces de personal. În plus, vor câștiga o experiență valoroasă pentru CV-urile lor.

Rețineți Cei Mai Buni Coafezători

Nu uitați, recrutarea și formarea costă bani. Dacă reușiți să vă păstrați cei mai buni/cele mai populare stiliști, veți păstra și clienții (și veniturile) pe care aceștia le aduc. Cheia aici este să aveți o bună comunicare. Asigurați-vă că aveți o relație bună cu fiecare stilist și păstrați un mediu de lucru pozitiv.

Reduceți Munca Administrativă

Chiar aveți nevoie de atât de mulți recepționeri? Ce ziceți de o persoană a cărei întreagă muncă constă doar în gestionarea depozitului și a comenzilor? Software-ul de programare și gestionare a saloanelor de coafură poate elimina nevoia de atâta ajutor suplimentar. Puteți accesa cu ușurință cifrele pentru a comanda produse și pentru a vă echilibra registrele contabile. Mulți clienți mai tineri preferă, de asemenea, să facă programări online în timpul lor liber, iar acest lucru le ușurează munca.

Educați-vă

Faceți cercetări și aflați cât costă lucrurile. Verificați dacă există reduceri la produse sau planuri de beneficii pe care le oferă furnizorii. Aflați ce cheltuieli puteți solicita la impozitul pe venit, mai târziu.

Utilizați Bine Spațiul Salonului de Coafură

Evitați dezordinea sau spațiul irosit. Arată neprofesionist și poate deveni un pericol pentru siguranță. De asemenea, asigurați-vă că maximizați fiecare spațiu de servire. O regulă bună de bază este să aveți o spălătorie pentru fiecare trei posturi de service.

Folosiți un Marketing Inteligent Pentru Saloane de Coafură

Lucruri precum marketingul prin e-mail, programele de fidelizare a salonului și încurajarea recenziilor clienților sunt o modalitate eficientă și ieftină de a vă crește marjele de profit. De asemenea, puteți avea stimulente pentru recomandările clienților. Desigur, toate acestea pot fi gestionate cu ușurință cu ajutorul unui software de marketing pentru saloane.

Utilizați un Calculator de Cheltuieli pentru Saloane de Coafură

Combinate cu o foaie de calcul a cheltuielilor salonului de coafură, aceste instrumente vă vor ajuta să fiți conștienți și să vă controlați cheltuielile. Puteți urmări veniturile și cheltuielile în timp și puteți vedea unde cheltuiți cel mai mult. Apoi, puteți face orice ajustări sau elimina cheltuielile inutile.

Creați un Plan de Buget Pentru Cheltuielile Financiare

Bugetul salonului de coafură pe care îl creați ar trebui să includă costurile financiare, precum și orice achiziții. Acest lucru începe cu chiria locației, orice taxe de licență de afaceri necesare în statul sau provincia dumneavoastră, precum și salariile angajaților și plata salariilor. Veți dori să luați în considerare și taxele. Întotdeauna puneți bani deoparte pentru taxe, atunci când calculați profitul. Acest lucru vă va scuti de grija multor taxe, mai târziu. Luați în considerare posibilitatea de a angaja un profesionist care să vă ajute să vă depuneți taxele și să analizați conturile salonului dumneavoastră, chiar dacă preferați să vă țineți singur contabilitatea.

Concluzie

 

Conducerea unui salon de coafură nu este ieftină. Acestea fiind spuse, proprietarii și managerii de saloane pot obține un profit sănătos dacă sunt inteligenți și își folosesc bine resursele.

Șmecheria este să fii atent și să elimini risipa: timp pierdut, produse irosite și efort irosit. Toate aceste lucruri au o valoare în dolari.

Cheltuielile unui salon de coafură pot fi gestionate bine. Dacă vă faceți un buget atent și comunicați bine cu clienții și personalul, este ușor să le controlați.

Rating: 5 of 5 - 1 votes