O Agendă Simplă de Programare Pentru
Saloane cu Caracteristici pe Care le Veți Iubi

Spuneți la revedere de la munca aglomerată și reveniți la ceea ce vă place.

salon de coafură

Saloane de Coafură

Cunoaștem stresul de a conduce un salon de coafură ocupat; personal, gestionarea inventarului, marketingul salonului și nu uităm să tăiem părul! Utilizarea software-ului nostru pentru saloane de coafură vă permite să vă gestionați programarea personalului, programarea programărilor și POS-ul salonului printr-o simplă atingere de buton.

barbieri

barbieri

Bărbații iubesc tehnologia! Așa că asigurați-vă că le permiteți clienților dvs. să facă programări online 24/7. Pe lângă rezervările online, software-ul nostru pentru barbieri are toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să conduceți o frizerie în creștere și aglomerată.

terapeut de masaj

Terapeuți de Masaj

Căutați un software de masaj în care să puteți adăuga note SOAP, să specificați servicii pentru clienți de sex feminin sau masculin și să aveți posibilitatea de a genera facturi pentru companiile de asigurări? Cu software-ul nostru de terapie de masaj, puteți avea toate aceste funcții specifice terapiei de masaj.

saloane de Unghii

Saloane de Unghii

Aveți nevoie să vă maximizați productivitatea tehnicienilor de unghii și a stațiilor de unghii? Software-ul nostru pentru saloane de unghii are toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a conduce un salon de manichiură ocupat. Cu sistemul nostru POS pentru saloane de manichiură, puteți urmări vânzările cu amănuntul, puteți face rezervări recurente și puteți accepta rezervări online.

saloane de înfrumusețare

Saloane de Înfrumusețare

Doriți să îmbunătățiți gestionarea resurselor saloanelor dvs. de înfrumusețare și să urmăriți vânzările cu amănuntul? Software-ul nostru pentru saloane de înfrumusețare vă permite să vă gestionați eficient sălile de tratament, iar instrumentele noastre de gestionare a inventarului salonului vă asigură că puteți raporta vânzările cu amănuntul și inventarul.

spa și spa-uri medicale

Spa și Spa Medical

Căutați un software pentru spa-uri pentru a ține evidența clienților și a vă asigura că utilizați resursele, cum ar fi sălile de tratament și echipamentele? Software-ul nostru de gestionare a spa-urilor vă permite să adăugați note despre clienți, să gestionați resursele din cadrul spa-ului dvs. și să acceptați programări online zi și noapte.